Arkitektur & design finder du i alt hvad vi laver

Bæredygtigt sommerhus i Nordsjælland


Luftig bolig omgivet af naturlige materialer


Træhuset lyser op i skoven med sin naturlige træoverflade og indrammer samtidigt stedet ved at være meget enkelt og have flere overdækkede uderum. Idéen med huset har været at opføre en familiebolig/sommerhus med bæredygtige materialer og løsninger, som samtidigt lever op til en Svanemærket bolig. Her er indeklimaet i fokus, hvilket blandt andet er løst med naturlig ventilation via en diffusionsåben trækonstruktion kombineret med luftspjæld i vinduesrammerne. Arkitektonisk kan huset beskrives som et længehus med ensidig taghældning og sedum på taget. Facaderne er Superwood med fræset spor, der giver en fin variation til udtrykket. Tagrender i kobber og vinduesrammer med bronzeanodisering tilføjer jordfarver til huset som helhed. Det store opholdsrum er orienteret mod vest, hvilket giver et fint lysindfald i rummet, mens træerne tilføjer lidt skygge i sommerhalvåret.


Vi har sammen med kunden døbt dette smukke træhus Vilhelm.

Hello world
Hello world

Udestuen


Nyt liv til parcelhus fra 60érne


Vores mission er at hjælpe vores kunder med at transformere deres hjem til et dejligt og indbydende sted at være. Vi har hjulpet en af vores kunder med at få en drøm om en ny og lys udestue opfyldt. Ved at montere helt nye vinduespartier fra Velfac samt en smuk skydedør, har vi skabt en varm og hyggelig atmosfære i deres parcelhus fra 60'erne. Vi har også lagt et nyt plankegulv for at fuldende looket, samtidig med at vi har installeret et bæredygtigt og akustisk troldtekt loft for at sikre, at lydniveauet er på et acceptabelt niveau. Takket være vores dedikerede team, har vi hjulpet vores kunde med at opnå en udestue, der både er funktionel og stilfuld.

Lavenergirækkehuse i Nordsjælland med klimavenlig facade


Bygherre og lejere er yderst tilfredse


Vores firma har bygget fire lavenergi rækkehuse med fokus på bæredygtighed og energieffektivitet. Vi har anvendt præfabrikerede træelementer fra Taasinge Elementfabrik og er udført med en klimavenlig og  varmebehandlet træfacade fra Superwood, som giver mange muligheder for kreativ arkitektur og design. Alle fire boliger er nu udlejet og både bygherre og lejere er meget tilfredse med resultatet.

Hello world
Hello world

Nybygget svømmehal i Frederiksbro


En meget unik tagterrasse


Unik tagterrasse skabt med fokus på bæredygtighed: Cirkulært Byggeri og Viuff Anlæg A/S samarbejdede om at skabe en 400 m2 tagterrasse til Frederiksbro Badepavillon. Vi projekterede bænkene i Revit for at optimere materialerne og få et fuldendt produkt, og resultatet er yderst tilfredsstillende. Bænkene er lavet af Cumaru hårdttræ leveret af Keflico A/S, og Cirkulært Byggeri stod for den samlede konstruktion af tagterrassen.