Vores huse


Hos Cirkulært Byggeri har vi en bred vifte af bæredygtige hustyper som du kan vælge imellem. 
Vi er også kendte for vores evne til at skræddersy løsninger til vores kunders individuelle behov. For at opleve det bedste fra vores bæredygtige husløsninger, kan du kontakte en af vores rådgivere, der står klar til at guide dig og besvare dine spørgsmål om de forskellige hustyper, samt hvad vi kan gøre for dig. Vi stræber efter at levere løsninger, der opfylder dine ønsker og krav til både miljø og økonomi.

Hello world

01

Vores typehuse

Vores typehuse kan skræddersys til at opfylde dine ønsker og behov, så du får et hjem der passer til dig og din familie.

Få drømmehjemmet med vores skræddersyede typehuse.


Vi tilbyder typehuse, der kan tilpasses til at opfylde dine unikke ønsker og behov. Selv om vi kalder dem typehuse, har du stadig mulighed for at ændre planløsningen ved f.eks. at tilføje flere rum, et ekstra badeværelse eller ændre størrelsen på det samlede boligareal.

Vores typehuse bygges med præaccepterede byggeløsninger, så du kan spare penge, mens du stadig får det hjem, du drømmer om.

02

Vores arkitekttegnede huse

Hvis du har drømmen om at få dit helt eget unikke bæredygtige hus.

Vi tilbyder arkitekttegnede huse med fokus på bæredygtighed og høj kvalitet. Vores mål er at opfylde alle dine ønsker og behov, så du får det hjem, du drømmer om. Vi lytter til dine ønsker og har en dialog med dig om, hvordan vi kan bygge dit arkitekttegnede hus bæredygtigt. På denne måde sikrer vi, at du får et hjem, der både lever op til dine drømme og samtidig tager hensyn til miljøet og samfundet.

FLEXIBILITET & KREATIVITET


Ligegyldigt hvilken en af vores løsninger du vælger, så er vi sikre på at du kommer til at elske dit nye hus.

Vi sidder klar til at projektere og tegne dit hus i 3D, så du kan få en rigtig god visualisering af dine fremtidige drømme. 


Når du vælger os, er du garanteret: 1. Høj kvalitet


Vi bruger kun de bedste materialer og byggeløsninger for at sikre, at du får et hjem der holder i mange år fremover.2. Kunden i fokus


Vi lytter til dine ønsker og behov. Dernæst har en dialog med dig om, hvordan vi kan integrere dem i dit nye hjem. Denne dialog holdes igennem hele forløbet og vi lægger stor vægt på at du som kunde er tryg og tilfreds igennem hele vores samarbejde.3. Arkitekttegnede huse


Vores huse er skræddersyet til at opfylde dine ønsker og behov, så du får et hjem, der passer til dig og din familie.4. Bæredygtigt byggeri


Vi har fokus på bæredygtighed i alle aspekter af vores huse, så du kan leve i et hjem, der er sundt for dig og stadigvæk tager hensyn til miljøet.Alt i alt er vores huse en god investering, der giver dig et hjem i høj kvalitet og tager hensyn til både dig, miljøet og samfundet.

Vi har sammen med kunden døbt huset Vilhelm.

Tag et kig på et af vores arkitekttegnede typehuse og bliv inspireret