Hos Cirkulært Byggeri agerer vi total- & hovedentreprenør når det kommer til nybyggeri samt større renoveringssager. Vi er specialister i projektering og udførsel inden for bæredygtigt byggeri i træelementer med diffusionsåbne konstruktioner i organiske materialer.

Vi har over 25 års erfaring i bygge- & boligbranchen

Gennem mange års erfaring ved vi hvad det kræver at bygge kvalitetshuse. Vores erfaring kombineret med en enorm passion for bæredygtige træhuse i kvalitetsmaterialer, gør at vores kunder altid er i trykke hænder. 

Kvalitet, tryghed og en god dialog hele vejen igennem

Dette er bare tre ud af mange ting vi her hos Cirkulært Byggeri lægger utrolig stor vægt på, at kunden skal kunne  mærke fra start til slut, når vi indgår et samarbejde. Med blandt andet disse tre mærkeprincipper, hjælper vi vores kunder rigtig godt igennem hele processen med deres byggeri. Det er alt fra køberrådgivning i forbindelse med køb af grund til dit nye drømmehus, materialevalg, indretning og alle andre aspekter af projekteringen inden byggefasen påbegyndes. Under udførelsen holder vi vores arme om jer og skulle der opstå nye ønsker hos jer undervejs, så løser vi dem sammen. Vores bedste dag i hele processen er selvfølgelig når vi giver jer nøglen til jeres nye drømmehus og vi kan se at I er lige så tilfredse som vi er.
I skal nu flytte ind, men vi holder dog stadig en god dialog med jer, hvis der skulle opstå noget. Og så glæder vi os selvfølgelig til at se jer igen til vores 1 og 5 års gennemgang af jeres smukke nybyggede hus.

Med vores passion for træbyggeri gør vi en forskel

Vores passion for træbyggeri er drevet af en kærlighed til bæredygtige materialer og den ro og skønhed, træ kan bringe til et hjem. Træ er et af de mest bæredygtige byggematerialer, da det er en fornyelig ressource, der absorberer CO2 mens det vokser og frigiver den igen, når det går i forrådnelse eller brændes. Med ansvarlig skovbrug kan vi genplante og dyrke træer igen og igen, hvilket bidrager til et lavere CO2-fodaftryk end andre byggematerialer. I vores træbyggerier mindsker vi også husets energiforbrug yderligere ved blandt andet at bruge et naturlig og bionedbrydeligt isoleringsmateriale som samtidig bidrager til et meget sundere indeklima. Vi tror på, at ved at vælge træ til at bygge vores og jeres hjem, kan vi alle bidrage til en grønnere og mere bæredygtig fremtid for vores planet.

Træbyggeri har en væsentligt lavere CO2-udledning end konventionelt byggeri, da træ absorberer CO2 mens det vokser, mens CO2 i høj grad udledes under fremstillingen af materialer til traditionelle byggemetoder. Et studie i Danmark viste f.eks. at træbyggeri kan reducere CO2-udledningen med op til 50% sammenlignet med konventionelt beton- og stålbyggeri.

VORES VISION


At skabe en større tilgængelighed af sunde og bæredygtige byggerier og derved formindske byggebranchens høj CO2 forbrug, med et cirkulært byggeri ad gangen.

Hvordan vi vil opnår vores vision?

Et godt samarbejde betyder meget

Når det omhandler vores kunder, går vi utrolig meget op i at have en god dialog med dig hele vejen igennem, samt rådgive om, hvordan du kan få din eller jeres bæredygtige drømmebolig med et tilhørende fantastisk indeklima.  

Vi har rigtig stor fokus på altid at levere et stykke arbejde af højeste kvalitet. Vi yder en super service og går meget op i at overholde tidsplanen og alle aftaler, samt have en god dialog med kunden hele vejen igennem. Vi er altid yderst professionelle og til at snakke med.  

SAMMEN BYGGER VI TRYGT OG SIKKERT EN GRØNNERE FREMTID


- Vi er medlem af -

DI Byggeri


DI Byggeri er Danmarks branchefællesskab for over 6.700 virksomheder inden for hele byggeriets værdikæde. Medlemsvirksomhederne beskæftiger knap 120.000 medarbejdere i Danmark. DI Byggeris vision er, lige som vores, at byggeriet skal være bæredygtigt.


Og selvom at vi selvfølgelig altid udfører vores arbejde efter alle kunstens regler, skaber det tryghed for vores kunder at de er forsikret når de indgår et samarbejde med os.